Personalizar preferências de consentimento

Usamos cookies para ajudar você a navegar com eficiência e executar determinadas funções. Você encontrará informações detalhadas sobre todos os cookies em cada categoria de consentimento abaixo.

Os cookies categorizados como "Necessários" são armazenados no seu navegador, pois são essenciais para habilitar as funcionalidades básicas do site.... 

Sempre ativo

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Nenhum cookie para exibir.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Nenhum cookie para exibir.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Nenhum cookie para exibir.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Nenhum cookie para exibir.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

Nenhum cookie para exibir.

Para deixar o Natal mais especial, aprenda o drinque Blue Christmas

BLUE CHRISTMAS 
 

Ingredientes 

150g de blueberry fresco 

50ml de curaçau blue 

25ml de suco de limão 

250ml de água tônica 

Pedras de gelo 

Sal 

Modo de preparo 

Em uma caneca de 400ml, coloque as pedras de gelo, o suco de limão, o curaçau blue e complete com a água tônica. Decore com um palitinho de bambu de blueberry intercalados com uma casquinha de limão.
 

Tempo de preparo: 15 minutos 
 

Grau de dificuldade: fácil 
 

Rendimento: 1 coquetel de 400ml
 

Serviço: Água Doce Sabores do Brasil 

Foto:  Bruno Marconato

Leave a Reply

Your email address will not be published.